Vrienden van Vrone

De stichting "Vrienden van Vrone" is in 2000 opgericht en we hebben ons toen een aantal doelen gesteld. In de statuten van 17 april 2000 staan die als volgt genoteerd: “De Stichting heeft ten doel  de Vereniging SV Vrone mentaal te ondersteunen en belangrijke projecten van de SV Vrone financieel mogelijk maken. De uitgaven van de stichting zullen de gehele vereniging van de SV Vrone tot nut zijn. De uitgaven richten zich vooral op zichtbare projecten waarbij het bestuur van de stichting in overleg met het hoofdbestuur van de SV Vrone zal treden.” 
                                                                     

Onze Vriendenclub bestaat uit donateurs die 45 euro per jaar betalen of, en dat zijn meestal bedrijven, 120 euro per jaar. De actuele lijst van de "Vrienden van Vrone  is weergegeven onderaan deze webpagina én op hun naambordje op het grote "Vrienden van Vrone"-bord in de sportkantine aan de Boeterslaan. Een mooie begroting en een groot bindend effect.

Om u een idee te geven van de donaties: We staan nu op 29 geschenken welke we namens de Vrienden van Vrone hebben geschonken sinds onze oprichting in 2000:

2000: het Vriendenbord in de kantine;
2001: Reclamebord op A-veld Voetbal; Afstandsmicrofoon;
2002: Luxe ballenpomp; contactavond met Jan Keizer.
2003: contactavond met Co Adriaanse; Zwarte Pietenpakken; Windkeringen D-veld.
2004: Paasontbijt jeugd; Sleutelhangeropener met inscriptie voor alle “Vrienden van Vrone”; contactavond met Mario van der Ende, TV schotel met antenne en Sinterklaas outfit.
2005: Nieuwe handbal dugouts, contactavond H. Knoin, Lustrumpennen en 2 grote 85-jarig jubileum vlaggen.
2006: Waterpomp voor waterafvloeiing, 4 kleine doelen. Contactavond met Toon Gerbrands, 10 banken voor festiviteiten van de jeugd; geluidsinstallatie in kantine en bestuurskamer;
2007: Contactbijeenkomst DSB stadion; 15 bodywarmers aan de wedstrijdsecretariaat-bemensing en vrijwilligers bij toernooien; 30 Scheidsrechtersoutfits voor alle scheidsrechters van de gehele SV Vrone; Meubilair voor wedstrijdsecretariaat en scheidsrechterkleedkamers; Serveerwagen met 3 plateau’s; Beamer en groot scherm in de kantine;
2008: Defibrilator inclusief cursus voor 20 personen; het nieuwe “Vrienden van Vrone”-bord; Scanapparaat voor de Archiefcommissie; Superdeluxe Krijtlijnenmachine; Contactavond met Ton Oyer en Matthijs Groenewoud.
2009: Herhalingscursus AED: 22 personen hebben weer verlengd; Superverf voor de Dug Outs.
2010: Herhalingscursus AED: 12 personen hebben weer verlengd. Op 10 maart: Contactavond met Stijn Schaars.
2012: Superdeluxe stereo-apparatuur met Dolby surround-system in de kantine; De contactavond met Tom van ‘t Hek.
2013: Hypermoderne afzuigkap in de kantine; De jaarlijkse herhalingscursus AED voor 12 personen; Een nieuwe baard en coupe voor Sinterklaas.
2015: Drie vlaggenmasten plus grote vlaggen; twee kleine vlaggen. LED-verlichting op de trainingsvelden.
2016: Contactavond John van den Brom en scheidsrechter  Coördinator jassen veld voetbal
2017: Contactavond Wim Jonk
2018: Machines voor de onderhoudsploeg; Ballen voor Kabouters en F-League

Doe mee met het werven van nieuwe "Vrienden van Vrone"!! Zodat we met z'n allen nog meer mooie projecten kunnen realiseren die ten goede komen aan nog meer sportief plezier van de vele Vrone leden en hun supporters.

Voor wie nog twijfelt: de belangrijkste redenen om je aan te sluiten bij "De Vrienden van Vrone":

- U steunt de gehele vereniging van VRONE: de supporters, de leden, de jeugd, van zowel de handbal als de voetbal als de zaalvoetbal als de volleybal.
- U steunt de gehele vereniging van VRONE: de supporters, de leden, de jeugd, van zowel de handbal als de voetbal als de zaalvoetbal als de volleybal.
- Je krijgt je naam op een mooi bord in de kantine en minimaal een jaar lang roem.
- Door deelname in de "Vrienden van Vrone" word U "een bouwsteen van de vereniging".
- Bij het opleveren van belangrijke projecten wordt middels een herdenkingsteken de donatie van jouw Vriendenclub herkenbaar gemaakt. Daar kun je trots op zijn.
- Er worden spetterende en spraakmakende contactavonden georganiseerd.
- Het is voor de bedrijven belastingaftrekbaar.
 
De organisatie van de Stichting "Vrienden van Vrone"
Aldert Bijpost          072 - 5642325
Piet Schuit               072 - 5641767
Jan Steltenpool      072 - 5642908
Fred Wever              072 - 5640426
Loes Quant             072 - 5641250

Aanmeldingsformulier Vrienden van Vrone 

Download hier het aanmeldingsformulier, vul deze in en word hiermee Vriend van Vrone!

Wie zijn onze Vrienden van Vrone?