Inschrijven Kampeerweekend 2018

Het is weer zover: het Vrone kampeerweekend voor onze jonge voetbal- en handballers. Kom gezellig kamperen in je eigen tent met je voetbal- of handbalvriend(in). Maar slapen is niet het enige wat wij doen! Er worden ook leuke spelletjes en gave clinics  georganiseerd. Dit  jaar heeft de organisatie van 2 juni 13.00 uur tot 3 juni 12.00 uur weer een fantastisch programma samengesteld.

Voor wie?
Als je in groep 5 tot en met 8 zit EN speelt in een Vrone voetbal- of handbalteam.
 
Waar?
Op het S.V. Vrone Sportcomplex, Boeterslaan 1-B te Sint Pancras
 
Kosten aan deelname?
€ 12,50 per persoon. Te betalen op 2 juni bij aankomst en intekenen van uw kind.
 
Thema?
Ook dit jaar heeft het kampeerweekend een thema. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim. Binnenkort hierover meer op de website van Vrone.
 
Inschrijven:
Download het inschrijfformulier en mail deze of uw vragen naar kampeerweekend@live.nl. Er is plaats voor 80 deelnemers. Kinderen die geen eigen tent hebben verzoeken wij zelf een slaapplaats te regelen. Wij kunnen daar helaas niet voor zorgen. Als er bijzonderheden zijn die u vind dat wij moeten weten kunt u dit bij inschrijving vermelden.

Download het inschrijfformulier
 
Wij streven ernaar om met de leiding en kinderen een gezellig en fijn kampeerweekend te hebben, waar alle kinderen van harte welkom zijn. Wij verzoeken u als ouders/verzorgers met klem om de belangstelling van uw kind voor het kampeerweekend te peilen. Heeft uw kind geen interesse om mee te gaan of om te blijven overnachten, stuur hem/haar dan niet mee.
 
Wij trekken het hele weekend met elkaar op. Alle kinderen worden onderverdeeld in 10 teams van 8 spelers met elk vaste, eigen teamleiders voor het hele weekend. Vanwege de vele teamactiviteiten in het programma is het niet ook mogelijk om er tussendoor even weg te gaan voor een andere hobby, kinderfeestje of ‘verplichting’. Als jij je inschrijft, verwachten wij ook dat je het hele weekend aanwezig bent. Voor het spelen van je voetbal- of handbalwedstrijd maken we natuurlijk een uitzondering.
 
Hulp(ouders) gezocht:
Wij zijn afhankelijk van uw hulp als vrijwilliger. Via het inschrijfformulier kunt u daarom aangeven op welke dagdelen u ons eventueel kunt helpen. Wij zijn er als organisatoren heel blij mee en het is natuurlijk ook heel leuk om dit van dichtbij mee te kunnen maken.