Inschrijven verenigingsdiensten

Dit seizoen 2017 – 2018 zijn we een proef gestart met het digitaal inschrijven voor vrijwilligersdiensten bij S.V. Vrone. De inschrijvingen voor het eerste gedeelte van het seizoen zijn geopend. Als senior lid ben je verplicht om 8 uur verenigingsdienst te verrichten (zie http://vrone.nl/veldvoetbal/informatie/kantinedienst). Maar ook als ouder/verzorger van een jeugd lid kunt u verenigingsdienst verrichten. Iedereen die de club een warm hart toedraagt en zijn/haar steentje wil bijdragen is welkom. Vorig seizoen heeft de kantine een aantal keer haar deuren moeten sluiten door een gebrek aan vrijwilligers. We doen dit seizoen nadrukkelijk een verzoek op uw hulp.

Bij het voldoen van 8 uur verenigingsdienst vervalt de € 50,- vrijwilligersborg die u boven op de contributie betaalt. Een kantinedienst duurt 4 uur. Bij het vervullen van 2 kantinediensten per seizoen heeft u dus vrijstelling van de borg. De kantinediensten zijn altijd met 2 personen en doet u onder begeleiding van de kantinecommissie. Deze maakt u zo nodig bekend met het kassasysteem, de producten en helpt bij openen en afsluiten.

Wilt u zich ook aanmelden? Stuur dan een mail naar kantinevrone@gmail.com met uw voornaam, achternaam en het e-mailadres waar u het inschrijfverzoek op wilt ontvangen. U ontvangt dan een email met een instructie en de weblink naar de inschrijfpagina. U kunt dan zelf een datum uitzoeken en inschrijven. Alvast bedankt.

De kantinecommissie