Vrone is op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdag en de zondag

Vrone is op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdag en de zondag
Wat levert het je op?
Het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou zeker wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissing durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen. Wij staan vierkant achter je.

Zijn er kosten aan verbonden?
Heel kort: Neen. Wij vinden het zo belangrijk dat we zelfs zorgen dat we naast de materialen die je nodig hebt om een wedstrijd te leiden zoals notitieblokje en een echte scheidsrechters fluit ook een officieel scheidsrechtertenue beschikbaar stellen.

Ook scheidsrechter worden?
Meld je aan voor meer informatie! Zowel jeugdspelers (vanaf C-junioren) als enthousiaste ouders zijn van harte welkom in onze groep scheidsrechters.

> Meer informatie over clubscheidsrechters bij Vrone

Wil je meer weten over de verschillende scheidsrechters cursussen die de KNVB jou te bieden heeft? Informeer dan of er binnenkort een cursus bij jou in de buurt van start gaat. Er wordt snel contact met je opgenomen.

Contactpersoon: Jelle van Hamersveld
Scheidsrechters coördinator SV Vrone
06 - 1172 6212
vronescheidsrechters@gmail.com