Sponsoring

Sponsoring
Wij zijn een levendige en sfeervolle vereniging waar leden, bezoekende teams, ouders en veel andere belangstellenden graag komen. Ze kunnen bij ons sporten, of genieten van de sport en de sfeer.

Ook in de toekomst blijft SV Vrone hard op zoek naar sponsors. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan een bijdrage te leveren aan onze club. Door uw bijdrage worden wij extra gesteund in ons vrijwilligerswerk, en helpt u mee aan de sportieve ontwikkeling van onze club.
 
De sponsorcommissie is een groep van vrijwilligers die professioneel hun taken uitvoeren. De commissie is ongeveer 9 jaar actief binnen de vereniging. Het oprichten van de commissie is een gevolg van het beleid van de vereniging. Namelijk het verder professionaliseren van de SV Vrone. De afgelopen jaren zijn aansprekende resultaten geboekt en is het sponsorbudget gegroeid.
 
De sponsorcommissie houdt zich bezig met: werving van en onderhouden van contacten met sponsors. De sponsorcommissie legt verantwoording af aan het hoofdbestuur.
 
De vereniging hecht veel waarde aan de sponsorrelaties. Het doel is om met zoveel mogelijk plezier en voldoening een duurzaam beleid neer te zetten die een constante inkomstenbron genereert. Hierbij kunt u denken aan het benaderen van nieuwe sponsors alsmede het behouden van de huidige. Of het u nou gaat om economische of ideële doeleinden, u bent van harte welkom en wij zullen uw naam positief naar buiten brengen. Het is immers deze constante inkomstenbron die het mede mogelijk maakt om een aansprekende vereniging te zijn en een mooie, goed onderhouden entourage voor de sporters en het publiek te creëren. Zo wordt het sponsorgeld besteed aan belangrijke zaken als: onderhoud van het complex, training van (jeugd) sporters, het uitdragen en bewaken van normen en waarden, opleiding van trainers, scheidsrechters, etc.
 
Passend bij de amateurstatus van de SV Vrone, vindt er geen betaling plaats van spelers om bij onze club te spelen. De sponsorcommissie werkt alweer jaren met onderstaande slogan. Of die ooit zal veranderen? Het gevoel en de waardering voor uw betrokkenheid en steun blijft. De boodschap is dan ook:
SV Vrone is trots op haar sponsors!
 
Spreekt u dat aan of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Kijk even op de sponsormogelijkheden voor het aanbod of vraag een sponsorgids aan bij de leden van de sponsorcommissie.
 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de leden van de Sponsorcommissie:
 
Ton Meijer
Dick van Laar
Luck van der Laan
Job van Halst
Robert Ligthart

Of neem contact op via de mail. Binnen 24 uur heeft u antwoord op al uw vragen!