Mogelijkheden

Sponsors leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de club. Van iedere euro die de club uitgeeft komt minimaal 20 cent van sponsors. Zonder sponsors zou de contributie een stuk hoger worden, of zou een groot aantal zaken niet mogelijk zijn op de club (denk hierbij aan kosten van trainingen, onderhoud aan het complex, diverse evenementen, etc.).

Met circa 900 leden is Vrone  de grootste sportvereniging de omgeving. Tel je daar de ouders en vrijwilligers bij op, dan kom je al snel op het dubbele aantal mensen, dat met grote regelmaat en betrokkenheid op de club komt. Verder wordt de club ieder weekend bezocht door circa 700 mensen van andere clubs uit Noord-Holland.

Sponsors kunnen via Vrone  op een aantrekkelijke manier met deze doelgroep in contact komen. Ook biedt sponsoring een mogelijkheid om uiting te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de sponsor.

Daarvoor heeft de Sponsorcommissie een aantal aantrekkelijke proposities uitgewerkt:
Wilt u een specifiek team ondersteunen? Dat kan via Teamsponsoring, vanaf € 125,- per jaar;
 
Wilt u uw bedrijf/organisatie promoten via reclame borden (productiekosten. € 125,- ex. btw), onze website en op de beeldschermen in het clubhuis? Denk dan aan een Basissponsorschap, vanaf € 350,- per jaar
Wilt u toetreden tot een exclusief netwerk van betrokken ondernemers?
Wilt u dat sponsoring een serieus onderdeel van uw communicatiestrategie wordt? stersponsor bent u vanaf € 2.500,- per jaar;
Wilt u het maximale bijdragen en het hoogste rendement behalen? Dan verwelkomen wij u graag als Hoofdsponsor. 
Voor sponsoren die graag op een andere wijze een bijdrage willen leveren, of op een andere wijze met de leden van de club in contact willen komen, kunnen contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie.
 

Meer informatie?

Neem contact op met onze sponsorcommissie!

Frans Sijswerda (0655 39 76 39), Ton Meijer (0638 92 00 48) en Constans Honig (0613 67 21 46)
penningmeester: Dick van Laar (0654 98 26 55)

Klik hier voor onze flyer met de sponsormogelijkheden.

Klik hier voor de sponsorbijdragen.