Clubscheidsrechters

"Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Jij kent de regels als geen ander. En je zorgt ervoor dat iedereen ze naleeft. Op het moment dat dat niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen".
Bij SV Vrone hebben we een mooie groep club- en jeugdscheidsrechters. We zijn erg blij dat zij zich inzetten om de wedstrijden te leiden. Aan onze leden en gasten vragen we: toon respect voor de mannen en jongens met de fluit en laat merken dat je hen waardeert. Zonder scheidsrechter kunnen we niet voetballen.

Scheidsrechtercoördinator    
Jelle van Hamersveld 06-11726212 jellevanhamersveld@hotmail.com
     
Juniorenscheidsrechters commissie    
Wieger van Hamersveld 06-39226086 wiegervanhamersveld@hotmail.com
Justin van Schepen 06-15216855  
     
Pupillenscheidsrechters commissie    
Dave van Stenis 06-39055464 dave13s@live.nl
Julian van der Woude 06-48679498 julianvdw@hotmail.nl

 


Vrone is op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdag en de zondag

Wat levert het je op?

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert zeker jou ook wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissing durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen. Wij staan vierkant achter je.

Zijn er kosten aan verbonden?

Heel kort: Neen. Wij vinden het zo belangrijk dat we zelfs zorgen dat we naast de materialen die je nodig hebt om een wedstrijd te leiden zoals notitieblokje en een echte scheidsrechters fluit ook een officieel scheidsrechtertenue beschikbaar stellen.

Ook scheidsrechter worden?

Meld je aan voor meer informatie! Zowel jeugdspelers (vanaf C-junioren) als enthousiaste ouders zijn van harte welkom in onze groep scheidsrechters. Wil je meer weten over de verschillende scheidsrechters cursussen die de KNVB jou te bieden heeft? Informeer dan of er binnenkort een cursus bij jou in de buurt van start gaat. Er wordt snel contact met je opgenomen.

Contactpersoon

Jelle van Hamersveld
Scheidsrechters coördinator SV Vrone
06 - 1172 6212
vronescheidsrechters@gmail.com


SV Vrone is sinds november 2015 ARAG gecertificeerd en daar zijn we trots op. Wat houdt de ARAG certificering in? DE ARAG certificering wordt uitgereikt als je als vereniging je scheidsrechtersbeleid op een hoog niveau hebt. Onze scheidsrechters zijn bijna allemaal gediplomeerd. Daarnaast hebben wij een Scheidsrechterscoördinator en commissie die de scheidsrechters regelmatig begeleid tijdens hun wedstrijden.

Voor alle info zie : www.arag.nl/over-arag/knvb/home/fairplaycertificering