Kantinedienst

De kantinecommissie bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Elke week begeleiden zij de kantinediensten, zorgen voor de in- en verkoop van producten en ondersteunen evenementen op het S.V. Vrone complex. De kantinecommissie heeft altijd plek voor meer commissieleden. Heeft u interesse om aan te sluiten bij de kantinecommissie en wilt u hierover meer weten of heeft u suggesties of andere opmerkingen over de kantine kunt u een e-mail sturen naar kantinevrone@gmail.com

In het seizoen 2017 – 2018 zijn we gestart met het digitaal inschrijven voor vrijwilligersdiensten. Als senior lid ben je verplicht om 8 uur verenigingsdienst per seizoen te verrichten. Maar ook als ouder/verzorger van een jeugdlid verzoeken wij om uzelf aan te melden en verenigingsdienst te verrichten. Iedereen die de club een warm hart toedraagt en zijn/haar steentje wil bijdragen is welkom. Vorig seizoen heeft de kantine een aantal keer haar deuren moeten sluiten door een gebrek aan vrijwilligers. We doen dit seizoen nadrukkelijk een verzoek op uw hulp.

De kantinediensttijden zijn:

zaterdagochtend         08.30 - 12.30 uur
zaterdagmiddag         12.30 - 18.00 uur
zondagochtend           09.30 - 13.00 uur
zondagmiddag           13.00 - 18.00 uur

Wilt u zich ook aanmelden? Stuur dan een mail naar kantinevrone@gmail.com met uw voornaam, achternaam en het e-mailadres waar u het inschrijfverzoek op wilt ontvangen. U ontvangt dan een email met een instructie en de weblink naar de inschrijfpagina. U kunt dan zelf een datum uitzoeken en inschrijven.

Bij het voldoen van 8 uur verenigingsdienst vervalt de € 50,- vrijwilligersborg die u boven op de contributie betaalt. Een kantinedienst duurt 4 uur. Bij het vervullen van twee  kantinediensten per seizoen heeft u dus vrijstelling van de vrijwilligersborg. De kantinediensten zijn altijd met twee personen onder begeleiding van een kantinecommissielid. Deze maakt u zo nodig bekend met het kassasysteem, de producten en helpt bij openen en afsluiten.

Het kantinerooster is tot eind 2017 bekend. De eerstvermelde naam van de dienst van zowel op zaterdagochtend en zondagochtend moet de kantinesleutel ophalen bij Kees Verduin (Benedenweg 238, Sint Pancras).

Voor seniorleden zijn omtrent de vrijwilligersdiensten andere regels. Omdat het vrijwilligersprotocol van kracht is, kunt u bijzonderheden met betrekking tot uw kantinediensten nalezen in de Regels Vrijwilligersdiensten.