Onder 15-3

De voorlopige indelingen van de O15 teams voor het nieuwe seizoen 2017-2018 zijn bekend. Het betreft een voorlopige indeling. Na de start van het nieuwe seizoen kan deze indeling nog wijzigen.

J Postema
Z Bakkum
R. Blom
N. Dokter
Sam Koens
Michiel Wehkamp
Vincent de Leeuw
Lesley de Vries
Thomas Molenaar
Dean Bak
Tim Klein
Dion Gordebeke
Luke Hinderink
Paul Dekker
Lam Phan Thanh
Thomas Goverse

Coach en begeleiders

Coaches: Frank Dokter, Fabian Bak

Training

Maandag 19:00 tot 20:15, woensdag 19:00 tot 20:00
Trainers: Peter Lerchbaumer (maandag), Rodney Klein en Marco Molenaar (woensdag)

Wedstrijdschema

Van dit team is geen wedstrijdschema bekend.

Meest recente uitslagen

Van dit team zijn geen meeste recente uitslagen bekend.

Wedstrijdverslagen

Vrone JO9:4 - Sporting S O9-1

Sinterklaas leek niet alleen cadeaus mee te hebben genomen, maar ook de Spaanse griep. Florian was te ziek om te komen en van de jongens in het veld moest Branco voortijdig ziek naar huis. De rest had koorts of was pas zeer recent hersteld. Slechts een enkeling was wedstrijdfit. Ondanks deze malheur vocht het team voor wat het waard was. Dat gold ook voor de tegenstander Sporting. Deze jongens vieren blijkbaar geen sinterklaas maar kerst. Fit en met veel techniek beukten ze zo hard op de defensie dat het zelfs bij het Vronepubliek dun door de broek liep. Onze jongens waren niet fit, zochten koortsachtig naar de vrije man maar werd niet gevonden. Die was ook niet lekker. Af en toe wist Vrone uit te breken met een aanval maar de weg terug om te verdedigen bleek even lang te zijn. Gelukkig was deze 0-3 nederlaag niet voor de ranglijstpunten. J09-4 kan pieken op het juiste moment. Dat was niet vandaag. Niet nodig.

 

Voor deze week een instructie aan de ouders voor hun kroost: infectiehaarden vermijden, enkel verse groenten en fruit, vroeg  naar bed en af en toe een vitaminepil als lekker tussendoortje.

Vrone JO9:4 - Koedijk JO9-9 (10-0)

Voor dag en dauw moesten onze mannen JO9-4 tegen Koedijk . Volgens de ranglijst de virtueel kampioen tegen de op één na onderste en in eredivisietermen Ajax tegen Roda. Het verschil in doelsaldo tussen beide ploegen is 150 in het voordeel van Vrone waarbij opgemerkt moet worden dat Vrone nog een wedstrijd minder heeft gespeeld dan Koedijk.

Een echte wedstrijd is het niet geworden. Na twee keer 20 minuten stond op het scorebord 10-0 in het voordeel van de thuisclub. De technische staf ;Gurowitsch, Van Eekelen, De Haan en Liefting greep de gelegenheid aan om enkele mutaties in de veldbezetting en tactiek door te voeren. Zo werd Branco niet als eerste spits maar als nummer tien achter de spitsen gepositioneerd. De middenvelder Morriz werd linksvoor en Florian aanvallende linkshalf. Nu zal ik u niet verder vermoeien met deze tactische diepzinnigheid want in de praktijk kon een enkele middenvelder met zijn handen in zijn zakken rondlopen,  volgde de keeper zijn eigen wedstrijd en die van het aangrenzende veld en waren de verdedigers nog zo fris dat een douche niet echt nodig was.

Het Koedijk van 16-17 waren wij van vorig jaar. Hulde voor de moed en de sportiviteit van deze jongens. Een jaartje op deze leeftijd is een wereld van verschil.

RKEDO JO9-3 - Vrone JO9:4 (1-8)

"In alle vroegte moesten de jongens onder 9 tegen RKEDO op de grens van Ursem en Avenhorn. Op een spierwit en bevroren kunstgrasveld met de beruchte rubber korrels moesten de jongens dus niet alleen sportief maar vooral lichamelijk overeind blijven staan.

Door uitstekend combinatiespel werd steeds de vrije man gevonden hetgeen resulteerde in de eerst treffer. 0-1. Vervolgens werd het tegen de verhoudingen in 1-1. Vrone was gewaarschuwd en stelde snel orde op zaken en ging met 1-2 de rust in.

In de tweede helft bleken de rooms katholieken door de jongens uit ons gereformeerde tuindersdorp moe gestreden. De score liep verder uit naar een ongeflatteerde 1-8. Op deze bijna-zondag zagen de trainers dat het goed was. De ouders waren lichtelijk dronken van het champagnevoetbal van hun kroost. Daarnaast was het bevroren kunstgrasveld er volledig door ontdooid en bleken de korrels verdwenen, ten hemel opgenomen, naar het schijnt.

Volgestopt met pepernoten en mooie cadeaus van Vrone gingen de jongens weer mee de auto in."

Vrone JO9:3 - Adelbert St JO9-3 (3-2)

We moesten tegen adelbert st. en we wonnen met drie twee. Tijmen had er twee gescoord. en Flores een . en Loreno en Stevan  warren de verdederges. en  ik stond op doel.

en we hadden  het teamfoto  en ik lag als keeper op de grond . nu weer terug de wedstrijd in.  eerst stond het een nul    voor ons.

Groetjes Riënne

Oosthuizen JO9-2 - Vrone JO9:4 (0-6)

1 oktober. Speelronde 4. Oosthuizen- vrone O9/4

Er zijn nog maar 2 teams zonder puntverlies , Apollo en wij. Omdat Apollo ongeveer 20 doelpunten meer gemaakt heeft dan wij staan ze bovenaan. Vandaag tegen Oosthuizen moet er dus gewonnen worden en het liefst met veel doelpunten. Pepijn is er niet bij omdat hij tijdens de laatste training een botbreuk in zijn vinger heeft opgelopen, zo hard word er getraint!

Al vanaf de aftrap is duidelijk dat iedereen goed weet op welke positie hij moet spelen  en we hebben meteen een veld- overwicht. Omdat Ooosthuizen stug verdedigd blijft het lang 0-0 maar door prima combinatie voetbal weten we na een kwartier toch te scoren en voor de rust ligt de 2e er ook in.

Na een beker limonade met een banaan voor de nodige energie komen we de 2e helft nog sterker het veld in en de score loopt op tot 0-6. Nog niet genoeg om Apollo op doelsaldo voorbij te gaan maar........Apollo heeft gelijk gespeeld tegen Sporting S, dus.....Branco,Coen,Florian,Jasper,Jonas,Marijn,Matz,Morriz,Pepijn enTom jullie staan bovenaan in Poule 8!

Grote klasse!!

Volgende week Dynamo.

Castricum JO9-5 - Vrone JO9:3 (7-1)

De 3e wedstrijd van het seizoen staat op het punt te beginnen. Met nog 5 minuten voordat de aftrap begint, wil ik nog even de elftal foto nemen. Plots staat daar de scheidsrechter te gebaren dat we kunnen beginnen! Nou ja dan maar na de wedstrijd op de foto.

Na de aftrap werden we al snel verrast door een uitbraak van Castricum. 1-0.

Duidelijk een halve klasse te sterk voor ons. We speelden 8 tegen 8 dus er gebeurde van alles . Opvallend was het duwen en schoppen van de tegenstander. Vooral Loreno had daar last van. Mooi om te zien hoe hij zich daar wel kwaad om maakte maar zich iedere keer net wist in te houden. Nog 3 keer vloog de bal in ons doel de eerste helft. Het had nog veel erger kunnen zijn ware het niet dat Rienne een paar keer grote schoonmaak hield in ons doelgebied. Duidelijk erg effectief die keeperstraining. Ga zo door Rienne! Goed bezig Thijs!

De tweede helft kwamen we toch weer enthousiast het veld op. Sep mocht op doel. Met de zon in de rug creëerden we een hoop kansen. Jack, Floris, Ruben en Thijmen kwamen ver maar tevergeefs. Wéér scoorde Castricum. 5-0.

Diverse goede keepersacties van Sep bespaarden ons een grote nederlaag. Gelukkig mocht Jack zijn harde werk bekronen. 5-1.

Uiteindelijk werd het 7-1. Genoeg geïncasseerd weer. Tijd voor een overwinning dus….

Robin Hemels

Volgende week mag de aanvoerder een verslag schrijven. Succes Rienne!

Vrone JO9:4 - EVC JO9-3 (5-1)

Vanochtend moesten de jongens tegen de koploper OVC uit Edam. Beide teams hebben de eerste drie wedstrijden van het seizoen gewonnen. Alleen de tegenstander had een schrikbarend doelsaldo van 18. Onze mannen waren dus gewaarschuwd en gewaarschuwde mannen tellen voor twee. Dit team leek wel met het dubbel aantal spelers in het veld te staan! Na een rush van Marijn en een prachtig lobje van Pepijn stond het na de eerste helft 2-0 en werd naar verluid de polonaise al door enkele vrouwelijke supporters ingezet.

In de tweede helft denderde de JO9-4 door. Jasper stond als een rots op doel. Mats heerste in de verdediging en wist zelfs drie tegen één situaties naar zijn hand te zetten. Morriz liep listig door de linies en strooide met passjes. Evenals vorige week was Florian een balvaste aanvaller die de rust in de vijandelijke doelmond wist te bewaren, in zijn rug gesteund door Jonas die twee balcontact vooruit kan denken en dus altijd op de goede plek staat. Door meer rust en overzicht in het team dan voorheen kon Coen zijn rentree met een doelpunt vieren. Na een vijandelijke tegentreffer stelde Branco met 2 goals orde op zaken: 5-1. Een eindscore die met het wedstrijdbeeld overeenkomt.

Vrone JO9:3 - FC Uitgeest JO9-5 (3-3)

De eerste helft speelden we vrijwel continue op de helft van de tegenstander. We creëerden een hoop kansen maar de scherpte ontbrak. Ook speelden we keurig samen. Onze keeper viel bijna in slaap uit verveling. Dat is dan ook gelijk het gevaar als er toch een speler doorbreekt van de tegenpartij. Dat gebeurde dan ook. 0-1.

Dat watervlugge rooie mannetje zorgde later voor nog een tegentreffer. 0-2. Blij dat het rust werd.

Eventjes een paar woorden over wat er goed en fout ging in de eerste helft was voldoende om te zorgen voor de juiste spirit.

Als team gingen we er tegenaan. Weer een hoop kansen voor ons die net niet het doel raakten. Tot Floris zo scherp was om de slechte uittrap van de keeper in ons voordeel af te maken. 1-2.

Dat zelfde trucje herhaalde Jack daarna nog eens. 2-2.

Toen er een speler van Uitgeest geblesseerd raakte, besloten we (omdat zij maar met 7 man gekomen waren) om 6 tegen 6 te gaan spelen. Halverwege de tweede helft scoorde Thijmen nadat Ruben Floris vrijspeelde en vervolgens prachtig Thijmen in scoringspositie bracht. 3-2.

Op het laatste moment scoorde Uitgeest nog de 3-3. Helaas maar 1 punt, maar wat ben ik weer trots.

Limmen JO9-4 - Vrone JO9:4 (2-4)

Zaterdag 17 September,  onze jongens van Vrone nemen het op tegen Limmen. Door vele wegwerkzaamheden komen we precies om 11:00 uur aan op het sportpark. De scheidsrechter staat al klaar. De eerste helft is Vrone merendeels in balbezit. Dit uit zich niet direct op het scoreboard. Lange tijd blijft de stand op 0-0, tot Marijn de bal met een mooie boog over de keeper krult. Dankzij goed overspel en verdedigen van het hele team blijft Vrone de bovenliggende partij. Helaas kunnen we niet voorkomen dat we de rust in gaan met een 1-1 gelijke stand.

Na een verfrissende limonade gaan de jongens met veel inzet door met aanvallen. Al snel komen we op 2-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Branco. Limmen komt nog een keer langszij maar daarna lopen we uit tot 4-2 dankzij goed samenspel en een fantastische redding waarbij de keeper de bal bijna op de helft van de tegenstander loeit.

Jongens, jullie hebben een fantastische wedstrijd gespeeld. Kan er dan echt niets beter? Jawel, af en toe vergeten we dat de tegenstander ook kan voetballen. We zien dan wel eens drie tegenstanders met slechts 1 verdediger van Vrone. Maar dat is dan natuurlijk wel een hele goeie................

KSV JO9-4 - Vrone JO9:4 (3-5)

Op deze mooie zaterdag ochtend verzamelen we om 8:15 bij de Lispeltuut. De jongens, wild als altijd, besloten om eerst nog even te gaan "stunten " op de halfpipe. Coen onze keeper komt daarbij zo ongelukkig ten val dat hij direct naar de dokterspost moet, waar er 3 tubes lijm aan te pas moeten komen, om een wond boven zijn oog te plakken. Coen kan helaas niet mee doen aan de wedstrijd. Omdat Pepijn en Tom er deze dag ook niet zijn,moet de klus tegen KFC zonder wissels geklaard worden.

Met Florian en Marijn als nieuwe "aankopen" voor de voorhoede is het team prima in balans. De eerste helft houdt Jasper zijn doel, knap, schoon met hulp van een sterk verdedigende Matz en de onvermoeibare middenvelders Jonas en morriz. Branco speelt tussen de linies en we weten de eertse helft 3x te scoren. 3-0!

Na de rust is KFC een stuk sterker en ze scoren 3 keer, maar omdat ook Vrone onder 9/4 er nog 2 in weet te poeieren winnen we terecht met 5-3. Top mannen. Volgende week Limmen uit....

Altijd moeilijk.

p.s.Met Coen gaat het alweer een stuk beter.