Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen voetbal!

Bij SV Vrone gebeurt alles op vrijwillige basis, alleen de selectie wordt op bescheiden schaal professioneel ondersteund. Om te kunnen trainen, voetballen en feesten zijn gelukkig veel vrijwilligers beschikbaar. Maar op diverse plaatsen kunnen we nog meer ondersteuning gebruiken. Daarom doen we een dringend beroep op alle leden en ouders van jeugdleden om na te gaan wat zij kunnen doen. Eigenlijk verwachten we dat iedereen iets doet voor zijn vereniging of die van zijn kinderen. Kijk daarom eens in de vacaturelijst of er iets voor u bij is en bel de contactpersoon.

Nieuwe vrijwilligers ontvangen  natuurlijk een instructie en begeleiding.

Daarnaast mogen ze rekenen op waardering, voldoening en een betaalbare contributie voor de leden.

Hoe betrokken ben jij?

Lid worden of lid zijn van onze club houdt in dat we een vrijwilligers-inspanning van u als lid of als ouder van een jeugdlid verwachten. U kunt middels de vrijwilligerskaart of via onderstaande vacatures per mail uw keuze aangeven hetgeen het beste bij u past: Een 'algemene' taak of een meer 'sport gerelateerde' taak.

Doe mee en meld je online aan

Enthousiast geworden of benieuwd naar jouw mogelijkheden? Geef je interesse aan en er wordt snel contact met je opgenomen. Informatie opvragen kan altijd via het emailadres vrijwilligersveld@vrone.nl
Maar je kunt natuurlijk ook altijd even een vrijwilliger aanschieten voor wat meer informatie. Er is vast wel iemand binnen de vereniging die je kent.

Je bent van harte welkom.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers van veldvoetbal SV Vrone.