AZ Selectiedagen, ben je er bij?


Een nieuwe editie van de AZ Selectiedagen staat weer voor de deur! Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 13 krijgen eind april en begin mei weer de kans zich bij AZ in de kijker te spelen. Ben jij het nieuwe toptalent? Meld je dan snel aan voor één van de vijf locaties in Noord-Holland en wie weet speel jij over een paar jaar in het AFAS Stadion. De inschrijving is geopend!

Wie zoeken wij?

Het jonge talent dat in positieve zin opvalt maakt kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio óf een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de AZ Selectiedagen gaan de deelnemers variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepers mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen.

Locaties

De AZ Selectiedagen komen in april en mei naar amateurverenigingen in de regio’s Alkmaar, Zaanstad, West-Friesland en Amsterdam. Bekijk onderstaande data en locaties en klik op de button om jezelf aan te melden voor een van de opties.

  • 26 april: SV De Foresters – Heiloo
  • 30 april: VV De Blokkers – Blokker
  • 1 mei: RKSV DCG – Amsterdam
  • 2 mei: AFC’34 – Alkmaar
  • 3 mei: AFAS Trainingscomplex – Zaanstad

Inschrijven voor de AZ Selectiedagen >>

AZ-goodiebag

Alle deelnemers krijgen na afloop van de AZ Selectiedagen een AZ-goodiebag. Voor leden van de AZ Juniorclubs wordt daarnaast ook sportdrank geregeld. Ben je nog geen lid van de AZ Juniorclubs? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap en word net als ruim 3.500 anderen enthousiaste AZ-fans lid van dé supportersclub. Bovendien ontvang je nu 50% korting op het tarief en betaal je slechts €7,50 voor de rest van dit seizoen!

Freestyler

Naast de vele partijspellen zijn er ook andere activiteiten op het veld. Zo komt onder meer AZ’s freestyler en wereldkampioen Hugo Vliese langs alle locaties om zijn trucs te laten zien en het jonge talent te inspireren.