Commissie Vrone 100 jaar!In het jaar 1920, om precies te zijn 23 december, werd de v.v. Vrone opgericht. Dat betekent nu dus 100 jaar terug. Inmiddels is de v.v. Vrone  veranderd in de s.v. Vrone. Zaalvoetbal en handbal zijn erbij gekomen.

Een groep enthousiaste mensen van de vereniging heeft een paar jaar terug besloten om er wat moois van te maken. Er wordt een goed programma in elkaar gedraaid met voor iedere leeftijd iets te doen. De officiële aftrap zal tijdens de zuurkoolcup gebeuren en daarna zullen er iedere maand activiteiten plaatsvinden.

Om deze activiteiten te bekostigen willen we als groep alles zoveel mogelijk zelf te bekostigen. Door activiteiten die nu al plaatsvinden zoals de Oliebollenverkoop en het Mixtoernooi is er al geld binnengekomen.

De festiviteiten zullen worden afgesloten in April/Mei 2021 zodat de officiële datum van 23 december precies in het midden ligt.

Ondanks dat we al met een grote groep bezig zijn kunnen we natuurlijk altijd nog wel wat hulp gebruiken.

Voor een mooi jubileum boek zoeken we nog foto’s van vooral de laatste 10 jaar.

Ruud Groenenboom verzameld alles. Groenenboom55@zonnet.nl

Indien er nog iemand is die graag wil helpen met het boek kan die zich ook melden bij Ruud.

Indien er nog iemand is die een leuke activiteit weet om te organiseren kan dat gemeld worden bij aldert.bijpost@holex.com ofingridkunst100@hotmail.com

Namens de organisatie

Aldert Bijpost