De “Vrienden van Vrone” doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne.


Na het geweldige succes van de Rabobank Clubkas Campagne van 2019, waarin de “Vrienden van Vrone” bijna € 1000,00 verdienden, doen we dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Daarom vragen we iedereen die Vrone een warm hart toedraagt om te stemmen op de “Vrienden van Vrone”. Elke stem kan misschien wel € 4,00 opleveren. Daarom even een korte uitleg.De Rabobank Alkmaar stelt geld beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio. De leden van de Rabobank mogen beslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, door te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Het hebben van een rekening bij de Rabobank is dus niet voldoende om te mogen stemmen., dan kan u straks ook meestemmen. U kunt ons nog meer steunen door buren, familie en kennissen (mits ze lid zijn van de Rabobank) over te halen om hun stem op de “Vrienden van Vrone” uit te brengen.

Zoals u misschien wel weet betalen de “Vrienden van Vrone” jaarlijks € 45,00. Met dit geld steunen wij de hele vereniging Vrone met allerlei donaties, zoals trainingsmaterialen voor de jeugd, meubilair voor de kantine en onlangs nog een AED-apparaat. Mocht u dus geen lid zijn van de Rabobank, dan kunt u de vereniging steunen door lid te worden van de “Vrienden van Vrone”. Uw naam komt dan op het prachtige vriendenbord in de kantine. U kunt zich opgeven bij Loes Quant (tel. 072-564 12 50) of Jan Steltenpool (tel. 072-564 29 08).

De Vrienden van Vrone steunt de hele vereniging Vrone: Veld- en zaalvoetbal en de de handbal.

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
1.     Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
2.     Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
3.     Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
4.     Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
5.     Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.