Het is nu al een aantal jaren terug dat ik voor het eerst met de gedachte rondliep om het 100 jarig bestaan van de SV. Vrone te gaan organiseren. In januari 2017 raakte ik hierover in gesprek met Ingrid Kunst. Ook haar kon ik enthousiast krijgen en vanaf dat moment is het gaan draaien.

Met goedkeuring van het hoofdbestuur zijn we een groep enthousiaste mensen om ons heen gaan verzamelen met dezelfde gedachte als wij:

100 jaar SV Vrone kan je niet zomaar voorbij laten gaan!

Op donderdag 23 december 1920 is Vrone opgericht, dus op 23 december 2020 bestaat de vereniging 100 jaar. Die datum is natuurlijk niet de mooiste datum om iets groots te gaan vieren daarom hebben we besloten om er 9 maanden over te gaan doen.

De start zal zijn in augustus 2020 en in juni 2021 zal het feestjaar eindigen.

We zijn nu ruim anderhalf jaar bezig met brainstormen over hoe of wat we gaan organiseren. Het moet natuurlijk iets voor de voetbal, handbal en zaalvoetbal zijn. We hopen ook nog steeds dat we dit kunnen laten samenvallen met het openen van een (ver)nieuw(d) complex.

Uiteraard zullen we iedereen via de website, nieuwsbrief, facebook en instagram op de hoogte houden van het één en ander.

Heb je een idee voor de 100 jaar feesten, dan kan je het altijd bij mij melden via aldert.bijpost@holex.com of 06 109 21 952

Laten we er met z’n allen iets moois en onvergetelijks van maken.

Met vriendelijke groet,

Aldert Bijpost
Voorzitter commissie 100 jaar Vrone