Maandag 1 maart: Gewijzigd trainingsschema wegens avondklok en trainingen tot 27 jaar

Door de versoepelingen van eind februari zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema zodat zoveel mogelijk teams kunnen trainen en weer op tijd thuis zijn.
Bekijk het vernieuwde trainingsschema.

Zaterdag 23 januari: Gewijzigd trainingsschema wegens avondklok

Door de invoering van de avondklok zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema zodat de jeugdteams allemaal nog gewoon kunnen trainen.
Het gewijzigde schema vind je via deze link.

Woensdag 2 december: Update corona protocol

Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit geldt ook in het clubgebouw van Vrone.
Voor iedereen van 13 jaar of ouder geldt bij binnenkomst van het clubgebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Vergeet deze dus niet mee te nemen wanneer je in het clubgebouw moet zijn om bijvoorbeeld materialen te pakken.

Woensdag 14 oktober: Update corona protocol

Helaas raken de nieuwe coronamaatregelen ook het voetbal weer keihard.
Vanaf woensdag 14 oktober zijn de volgende aanvullende maatregelen van kracht:

De huidige maatregelen gelden vooralsnog sowieso tot half december. Wanneer er iets wordt gewijzigd passen we het protocol hierop aan.
Laten we hopen dat we snel weer de competitiewedstrijden kunnen hervatten!

Donderdag 1 oktober: Vernieuwd Corona Protocol
Vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur gelden er nieuwe maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We hebben het protocol aangepast naar de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid.

Raadpleeg bij vragen ook eens de FAQ met meest gestelde vragen vanuit de KNVB!

Lees het vernieuwde protocol

Donderdag 27 augustus: Vernieuwd Corona Protocol
Het seizoen is begonnen en in deze tijd gaat dat net even anders dan anders. We hebben het Corona Protocol voor Vrone aangepast op basis van de richtlijnen van de KNVB en het RIVM.

Belangrijkste is natuurlijk de 1,5 meter, handhygiene en gezond verstand. Blijf aardig en rustig. Voetbal is plezier!


Zondag 31 mei: Vernieuwde protocollen
Week 4 staat voor de deur en vanaf 1 juni gelden er versoepelde maatregelen. Dat hebben we verwerkt in de protocollen. En daar missen we er 1. Namelijk die van de Corona Coördinatoren.

Want we hebben goed nieuws: Omdat het zo goed gaat hebben we de functie van corona coordinatoren afgeschaft. Dat betekent dat de verantwoordelijkheid bij jou als sporter, trainer of ouder komt te liggen.

Protocol sporters (versie 3)
Protocol trainers (versie 3)
Protocol ouders (versie 3)
Met bovenstaande protocollen, vervallen alle andere versies.

We zijn ontzettend trots op de mensen die hun vrije uren hebben ingeruild voor het aanwezig zijn de afgelopen weken op het veld. Door jullie konden we weer gaan trainen en is alles zo ontzettend goed verlopen. Namens het bestuur, de technische commissie, voetballers, trainers en ouders:

ONWIJS BEDANKT!!!

Zondag 25 mei: nieuwe Corona coördinatoren gevraagd
We gaan de 3de week in van de trainingen en het gaat ontzettend goed! Iedereen weet nu hoe het werkt en houdt zich keurig aan de regels met de Corona Coördinatoren als de spil van het alles.


De aanmeldingen waren aan het begin overweldigend. Nu we 3 weken verder zijn hebben we wel weer nieuwe mensen nodig. Dus als je de komende weken 1,5 uur wilt komen helpen zijn wij (de spelers, trainers en het bestuur) je ontzettend dankbaar, want dan kunnen we lekker door trainen!


Aanmelden kan via info@vrone.nl!


Zondag 17 mei: Aangepaste richtlijnen
De afgelopen week hebben we met zn allen getraind. En ondanks dat het heel goed ging in deze nieuwe situatie, waren er ook zaken die wat lastiger waren. Daar hebben we gelukkig positieve kritiek op gehad van meerdere kanten, waardoor we de richtlijnen iets hebben aangepast. In de documenten zie je in het groen wat er nieuw is. Heel even doorlezen dus.

Vernieuwde richtlijnen Corona Coordinatoren
Vernieuwde richtlijnen trainers
Vernieuwde richtlijnen ouders
Vernieuwde richtlijnen spelers


Zaterdag 16 mei: Senioren gaan ook weer trainen!
Yes! Ook de senioren gaan weer trainen. Dat betekent dat alle teams gedurende de week weer aanwezig zijn op het complex. Het trainingsschema is hierdoor aangepast.

Bekijk het vernieuwde trainingsschema >>


Bidon met naam mee!

Vrijdag 8 mei: ingang en laatste voorbereidingen
De ingang aan de Vinkenlaan (de kant van de Geist) is er klaar voor! Morgenochtend om 10:30u zullen de kabouters het spits afbijten na de Corona-tijd. Belangrijk: hou je aan de regels zodat we lekker door kunnen trainen de komende maanden.

Schone handen voor iedereen!

Donderdag 7 mei: Wanneer traint de 18+ weer?
Tijdens de persconferentie op 6 mei j.l. is aangegeven dat vanaf 11 mei ook diegenen die ouder zijn dan 18 jaar weer georganiseerd buiten mogen sporten mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden en geen wedstrijden.

Op dit moment wordt de bereidheid binnen deze teams geïnventariseerd en opnieuw gekeken naar het trainingsschema alsmede naar de instructies en de in planning van de corona coördinatoren.


Donderdag 7 mei: Richtlijnen per groep
Vanaf aanstaande zaterdag 9 mei zullen spelers, trainers, ouders en corona coördinatoren rondom en op het complex aanwezig zijn. We vragen jullie dan ook de richtlijnen die voor jou gelden goed door te nemen. Op die manier kunnen we veilig en gezond trainen tot het einde van het seizoen

Richtlijnen trainers
Richtlijnen spelers
Richtlijnen ouders
Richtlijnen corona coördinatoren


Woensdag 6 mei: Corona Spelregels op Het Vrone Complex


Zondag 3 mei: Trainingschema bekend. Vanaf 9 mei starten we weer!
We hebben goed nieuws! De gemeente heeft goedkeuring gegeven op ons plan van aanpak! Dat betekent dat we weer kunnen gaan starten met de trainingen voor de jeugd tot en met de onder 19.

Zoals het er nu naar uitziet gaan we vanaf 9 mei weer trainen. Op het is trainingsschema zie je wanneer het team van jou of je kind is ingedeeld.

Bekijk het trainingsschema >>

Uiteraard zal dit volgens een aantal regels gaan. Een aantal kennen jullie al, een aantal zijn nieuw. Er wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het reglement.

Op dit moment wordt er ook een indeling gemaakt van iedereen die zich heeft opgegeven als Corona Coordinator. Wat ontzettend gaaf om te zien dat bijna 30 mensen zich hebben aangemeld. Echt super!!

Ook het complex wordt klaar gemaakt om Corona-proof te zijn. Dit betekent nogal iets voor de indeling. Ook omdat Vrone Handbal gebruik gaat maken van het handbalveld.

Dus hou deze pagina dus in de gaten. We zullen de komende dagen, misschien wel weken, deze pagina gebruiken om jullie op de hoogte te brengen. En heb je vragen, opmerkingen of andere informatie, of wil je graag helpen? Laat het ons weten via info@vrone.nl


29 april: Doneer nu: Help Vrone door de Corona Crisis.
Wij missen het voetbal op de velden, de trainingen, de wedstrijden, de spelers, de toeschouwers, het praatje langs de lijn en in de kantine. Maar ook onze vrijwilligers en alle mensen die betrokken zijn bij onze mooie club Vrone.

11 mei aanstaande hopen we onder strikte voorschriften deels weer te kunnen starten met de trainingen en wij van het veldvoetbalbestuur kijken daar erg naar uit!

Maar helaas gaan onze kosten gewoon door en lopen wij kantine-inkomsten mis. Daarom willen wij u langs deze weg vragen om Vrone financieel te steunen om ons door deze bizarre periode heen te helpen. Zodat wij straks met z’n allen weer kunnen voetballen en plezier hebben. Elke donatie, klein of groot, is zeer welkom! Dus steun ons a.u.b. als u Vrone een warm hart toedraagt.

Vrone is heel dankbaar voor alle steun die u kunt geven!

Doneer nu!


27 april: Goed nieuws en hulp gevraagd!
Afgelopen week hebben we zoals afgesproken veel gesproken met gemeente, veldonderhoud, wedstrijdzaken en technische commissie over hoe we het laatste deel van het seizoen gaan invullen met de trainingen.

Allereerst het goede nieuws: vanaf 11 mei willen we dat de hele jeugd tot en met de O19 minimaal 1 keer per week kan trainen op de Vrone Velden.

Hiervoor is wel een goed plan van aanpak nodig waarin we rekening houden met het protocol van het NOC-NSF, de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en de verdeling van de veldruimte. Denk hierbij aan de looplijnen op het complex, de fietsenstalling, welke teams wanneer en waar, hoeveel mensen mogen op het complex zijn en hoe gaan we dit handhaven. 

Om het plan op te stellen en goed te keuren hebben we nog tijd nodig. Met man en macht proberen we dat voor 11 mei klaar te hebben zodat we ook ruim van te voren kunnen communiceren wanneer welk team kan gaan trainen.

HULP GEVRAAGD: Wat we nu wel al weten is dat we zogenaamde Corona Coördinatoren nodig zullen hebben. Volwassenen (vaders, moeders etc) die tijdens de trainingen bij toerbeurt een oogje in het zeil houden of de richtlijnen worden nageleefd. Zie dit als een soort kantine dienst. Zonder deze mensen gaan de trainingen alsnog niet door. Wil je je al opgeven? Graag! Dat kan via info@vrone.nl

We hopen op jullie steun, geduld en medewerking zodat we van 11 mei tot sowieso half juni nog een anders maar vrolijk einde van dit gekke seizoen kunnen meemaken.

Met vriendelijke groet, het bestuur van Vrone


31 maart: KNVB: Competities worden niet meer hervat
Helaas worden de competities dit seizoen niet meer hervat. Jammer, maar een logische beslissing vanuit de KNVB om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Ga voor het officiële bericht naar www.knvb.nl >>

Het Vrone-terrein is daarom in samenspraak met de gemeente en de politie tot het einde van dit seizoen afgesloten voor alle activiteiten behalve het onderhoud aan het complex.

Dit betekent dat er ook niet gespeeld mag worden op de velden als de hekken open zijn voor onderhoud. Gebeurt dit wel, dan zal de politie boetes uitschrijven.

We hopen dat iedereen zich aan dit voorschrift en de maatregelen die vanuit de overheid en KNVB worden opgelegd houdt. Op die manier geloven wij dat we volgend seizoen weer gezond en fit kunnen starten!

Met vriendelijke groet, het bestuur van Vrone Veldvoetbal