Protocol vanaf woensdag 26 januari
Met ingang van woensdag 26 januari is publiek bij trainingen en wedstrijden weer toegestaan. Wel dient er langs de lijn en in binnenruimtes zoals de kantine en kleedkamers 1,5 meter afstand gehouden te worden door mensen die niet tot één huishouden behoren en 18 jaar of ouder zijn.
De kantine en kleedkamers blijven geopend. Het tonen van een Corona Toegangs Bewijs (CTB) is verplicht voor personen van 18 jaar of ouder wanneer zij een binnenruimte willen betreden op het complex van Vrone. Dit geldt voor zowel de kantine als het kleedkamergebouw.
Een vrijwilliger van Vrone kan vragen om het CTB te tonen bij het betreden van de kantine en/of het kleedkamergebouw. Zonder geldig CTB kan de toegang worden ontzegd.
Wanneer je (nog) niet volledig gevaccineerd of recent hersteld van COVID-19 bent kun je een afspraak maken voor een coronatest via www.testenvoortoegang.nl. De negatieve uitslag van een zelftest of PCR-test geeft geen toegang tot de kantine.
Uitgezonderd zijn vrijwilligers die voor de uitvoering van hun werkzaamheden de kantine en/of het kleedkamergebouw moeten betreden. Zij hoeven geen CTB te tonen.

Graag willen we benadrukken dat we slechts het overheidsbeleid uitvoeren. Wanneer een vrijwilliger vraagt om je toegangsbewijs als je in de kantine plaats neemt doen zij dit om het beleid uit te voeren. Wanneer Vrone dit namelijk niet doet bestaat de kans dat we een (hoge) boete krijgen of de kantine en kleedkamers zelfs gesloten worden. We vertrouwen dan ook op ieders medewerking!

Verder willen we iedereen vragen zich aan de basismaatregelen te houden. Houd buiten de sportbeoefening om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Hoest of nies in je elleboog en desinfecteer je handen na de sportbeoefening. Blijf thuis bij klachten, en laat je testen.

 

 

Raadpleeg bij vragen ook eens de FAQ met veel gestelde vragen op de website van het NOC*NSF!