Snertloop 18 januari 2020 gaat voor een nieuw Panna-veldje!

Snertloop Vrone 2020

In navolging op het succes van de Snertloop van vorig seizoen, wordt er weer een sponsorloop georganiseerd voor onze jeugd t/m onder 13. Alle teams doen mee!

Het is inmiddels een begrip binnen Vrone; Het gezellige evenement onder leiding van de opzwepende muziek van DJ Luck én een heerlijk bakkie snert van slager Jilles Kramer loopt de jeugd zoveel mogelijk rondjes om het A-veld. En er is meer snert dan ooit!

De kabouters en JO7-jongens en meisjes lopen een korter rondje midden op het veld.

Om het tot een succes te maken hebben wij jullie hulp nodig om onze jeugd te motiveren. Met de opbrengst van dit seizoen willen we graag een panna-veldje maken op het complex!

Tevens dienen wij onze dames-begeleiders/trainers nog te voorzien van een coachjas en als de opbrengst toereikend genoeg is,willen wij dug-outs realiseren op het B-veld.

Kortom, wij hebben het geld hard nodig!

Vorig jaar haalden we € 3000,- op. Dat willen we dit jaar natuurlijk verbeteren!!

Uiteraard is er voor het team wat het meeste sponsorgeld binnenhaalt een leuke prijs te verdienen: zij krijgen een clinic van onze hoofdtrainer Wouter Blokdijk!

Voor de individuele speler die het meeste geld ophaalt is er ook een prijs: een heus Vrone-verrassingspakket!

De begeleiders zullen vanaf 23 november de formulieren uitdelen of doorsturen per mail of Whats-app. Heb je em digitaal gekregen, print em dan uit. Het is handig om de begeleidende brief mee te nemen als je sponsors gaat vragen.

Download en print het sponsorformulier!

De Snertloop 2020:
18 januari 2020
Start: 17uur!
De starttijden worden t.z.t op de site/social media vermeld

Zet’m op en heel veel succes!

Namens het bestuur,

Karin Oudejans, coördinator Snertloop 2020