Start Regiocup en oproep Corona Coördinatoren


Beste leden en ouders,

Yes!! We mogen, door de verdere versoepelingen, weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee. De KNVB heeft hiervoor vanaf 5 juni voor de jeugd t/m JO18 de Regiocup georganiseerd.

JO19 en senioren zijn helaas uitgesloten.
Het is wel goed om de volgende zaken even door te lezen:

  • Het programma is van 5 t/m 26 juni en kun je vinden op Voetbal.nl of in de Voetbal.nl app
  • Ouders zijn helaas (nog) niet welkom. Bij thuiswedstrijden kunnen kinderen bij de hoofdingang aan de Boeterslaan worden afgezet en na afloop worden opgehaald. De ingang aan de Vinkenlaan is op zaterdag voortaan gesloten;
  • Bij uitwedstrijden zijn de begeleiders én noodzakelijke chauffeurs uiteraard wel welkom;
  • Enkele velden bij Vrone zijn al in onderhoud waardoor er flink moet worden geschoven. Aanvangstijden kunnen hierdoor afwijken met betrekking tot reguliere tijdstippen.

Oproep voor Corona coördinatoren: Om alles in goede banen te leiden én de wedstrijden daadwerkelijk plaats te laten vinden zijn we op zoek naar vrijwilligers die, gedurende een tijdsblok van 2,5 uur, toezicht willen houden bij de ingang. Deze zgn. Corona coördinatoren zijn verantwoordelijk voor een geordend verloop van in -en uitstroom van spelers en begeleiders. Daarnaast hebben we mensen nodig voor bezetting wedstrijdsecretariaat en afhaalpunt kantine. We zouden het zeer op prijs stellen als ouders zich hiervoor willen aanmelden. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar jellevanhamersveld@hotmail.com.

Belangrijk voordat je op pad gaat: Neem het Corona-protocol van SV Vrone door. Dan kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

We hopen dat de kinderen zo een leuke afsluiting van het seizoen beleven!

Met sportieve groet,

Bestuur SV Vrone