SV Vrone verlengt contract Willem Zeijlmans


Op 23 februari hebben Vrone en Willem Zeijlmans hun samenwerking voor 2 jaar verlengd. Dit jaar is Willem voor zijn eerste jaar weer bij Vrone nadat hij 11 jaar geleden ook als hoofdtrainer al 4 jaar actief was.

Na een evaluatie en gesprek met de spelersraad is geconcludeerd dat een voortzetting van de samenwerking voor de hand liggend is.

Willem Zeijlmans is tevreden over de gang van zaken en deze verlenging: “Het eerste half jaar is voorspoedig verlopen, ik heb het weer naar m’n zin. We staan ongeslagen bovenaan, hebben de eerste periodetitel op zak en zijn hard op weg onze doelstelling te realiseren. We hebben een goede mix van ervaring en jeugdig talent in de selectie en er komt nog meer talent uit de jeugd aan. De onderlinge samenwerking, ook met de staf, is prima. Op deze manier kunnen we verder bouwen aan een stabiele toekomst.”

Ook voorzitter Tijs Roeland is blij met deze verlenging: “Mooi dat we het contract hebben kunnen verlengen voor nog twee jaar. De sportieve resultaten tot heden zijn super en dat gaat ook nog hand in hand met plezier binnen de groep. Ook het laten aansluiten van de jeugd verloopt naar wens. We wensen Willem succes de komende maanden en hopen uiteraard op een mooi resultaat. Bovenal willen we Willem bedanken voor zijn inzet tot heden en kijken uit naar onze langdurige samenwerking de komende jaren.”