Zaalvoetbal clinic


Na het succes van de afgelopen najaarstrainingen bij Vrone op het veld komen wij in de maand februari terug in de zaal, met een 4-wekelijkse zaalvoetbalclinic!

Wie zijn wij:
Ik ben Jurre van Lingen en kom uit Alkmaar. Ik speel momenteel bij de selectie van CSV Bol en in de zaal bij Vrone 1 en heb sinds 2 jaar mijn TC3 trainersdiploma. Hopelijk kan ik jullie met dit extra dingen leren.

Mijn naam is Misha Engel, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Broek op Langedijk. Ik speel momenteel bij Jong AZ en doorloop sinds mijn twaalfde de AZ jeugdopleiding. Ik ben verdediger van beroep. Ik hoop dat jullie er zin in hebben!!

Voor wie:
Ben jij wel of geen Vrone lid, zit je wel in een selectie team of niet, heb je ervaring met voetbal of nog nooit gezaalvoetbald, ben jij een meisje of jongen? Dit is geen probleem, iedereen kan zich ontwikkelen en is welkom!

Tijden & kosten:
De datum van de trainingen zijn op zondag 6, 13, 20 en 27 februari. De trainingen op 6, 20 en 27 februari duren van 10:00 uur tot 11:30, en op 13 februari van 08:30 tot 10:00 uur. De kosten voor deze clinic bedragen €50,-. De trainingen worden iedere zondag in sporthal de Oostwal gehouden.

Aanmelden:
Opgeven kan via Jurrevanlingen@gmail.com of 06-83250029.
Graag bij in de e-mail of WhatsApp bericht de naam van de persoon, het team waarin hij/zij speelt en of uw kind op de foto mag. bij verdere vragen kunt u ook deze gegevens gebruiken.

Hopelijk tot snel!!!