Nieuwe website live!


Eindelijk! Na een half seizoen zonder het juiste programma, zonder actuele afgelastingen en zonder uitslagen op de website, kunnen we nu weer even vooruit! Samen met onze sponsor QBall Internet hebben we een nieuwe, overzichtelijke, duidelijke en frisse nieuwe website gemaakt. Tenminste: dat vinden wij, de mensen die zich daar binnen Vrone mee hebben bezig gehouden.

Ons nieuwe digitale thuis gaat in twee fases live. Om de oude website snel te kunnen vervangen, hebben we ervoor gekozen om de site eerst te voorzien van alle praktische informatie. Je vindt hier dus nu steeds het actuele programma en allerhande informatie over Vrone, onze teams en het lidmaatschap van onze gezellige club.

Er is meer…

De komende weken gaan we steeds meer dingen plaatsen. Denk aan evenementen om in de gezinsagenda te noteren, informatie over de vernieuwing van het complex, de agenda van de kantine en bestuurskamer, enzovoorts. Ook gaan we vaker interessante boodschappen van onze sponsors plaatsen. Want naast onze fantastische vrijwilligers en jullie als leden, zijn zij ook erg belangrijk voor onze club. Kortom: we hebben een goede start gemaakt met de site, maar de komende tijd gaan jullie nog veel meer nieuwe elementen zien. En: een website is nooit af. We blijven de site voortdurend verbeteren en aanvullen.

Neem snel een kijkje!

Via het menu bovenaan de site kun je de informatie vinden die je zoekt. Dus: kijk lekker rond. Krijg je tijdens het surfen en scrollen een leuk idee voor onze site, laat het ons dan vooral weten via webmaster@vrone.nl. Wij gaan dan kijken of we jouw idee kunnen realiseren.

Voor nu: veel plezier met de nieuwe site!

Team website Vrone, QBall Internet.