Het gaat gebeuren: Een nieuw Vrone-complex!


Beste leden van Vrone,

Dinsdag 2 april 2024 is een historische dag voor SV Vrone!! Zoals vorige week, tijdens het drukbezochte Forum, al aangekondigd is de gemeenteraad van Dijk & Waard vanavond akkoord gegaan met de extra kredietaanvraag. Hierdoor kunnen we eindelijk toewerken naar ons nieuwe complex!

Planning
Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, maar nu begint het feitelijk pas!

Vrone én de gemeente hebben uitgesproken om in het 2e kwartaal van 2025 te willen starten. Een en ander is nog onder voorbehoud van eventuele bezwaren.
Goed om te weten is dat de te realiseren woningbouw en/ of IKC oplossing (voor basisschool Het Baken) los staat van de revitalisatie van het voetbalcomplex.

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en worden er commissies samengesteld die zich over de verschillende onderdelen zullen buigen.

Trots
Uiteraard zijn we als bestuur bijzonder trots op deze mijlpaal! Onze dank gaat uit naar iedereen die zich hier, in welke vorm dan ook, de afgelopen decennia hard voor heeft gemaakt.

We realiseren ons echter ook dat we enorm lang jullie geduld op de proef hebben gesteld. Het nieuwe complex gaat er eindelijk komen maar we gaan ook een periode in waarin we tijdelijk concessies zullen moeten doen als gevolg van de bouw. We hopen hierin op ieders begrip en doen ook een oproep om samen de schouders eronder te zetten. We zijn ervan overtuigd dat we samen deze klus zullen klaren en dit een enorme boost zal geven aan de club!!

We verwachten tijdens de Algemene Leden Vergadering op donderdag 30 mei al meer informatie te kunnen geven. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Namens het bestuur,

Tijs, Jeroen, Ronald, Kristel, Ruben, Jelle, Dennis en Maarten