Wil jij SV Vrone ondersteunen?

Sponsorcommissie Vrone Vacature

De sponsorcommissie van Vrone heeft jouw hulp namelijk nodig!

Onze mooie club Vrone dendert tijdens de Corona-crisis keihard door. Samen met de vele vrijwilligers weten we (voornamelijk) het jeugdvoetbal toch wel handen en voeten te geven. Helaas voor de senioren valt er veel uit.

Er is naast een grote technische staf nog een belangrijke groep vrijwilligers die de afgelopen jaren hard gewerkt hebben aan de continuïteit van Vrone.

Zoals elke vereniging heeft ook SV Vrone vele sponsors. Op dit moment zijn er meer dan 60 lokale en interlokale bedrijven die ons steunen. Wij bieden als club voor deze sponsors een tegenprestatie in de vorm van zichtbaarheid op shirtjes, borden, website banners en ga zo maar door. Voor de de toekomst zijn er nog veel meer ideeën.

Daarom heeft de sponsorcommissie uitbreiding nodig. Niet alleen om onze huidige sponsors goed te kunnen bedienen, maar ook om al die leuke nieuwe ideeën uit te werken.

Binnen de commissie zijn er vele taken die gedaan moeten worden, zoals:

– Accountmanagement: Contacten onderhouden met sponsors;

– Administratieve ondersteuning: In de vorm van factureren, contracten opstellen, bestellen van sponsormaterialen etc;

– Organiseren: events organiseren om onze sponsors te blijven binden;

– Brainstormen: Gezamenlijk nadenken over nieuwe sponsor-ideeën of events.

Afhankelijk van je kwaliteiten, beschikbare tijd en/of motivatie kan je Vrone helpen door een of meerdere taken op te pakken. Een rol in de commissie brengt jou ook veel. Het is mooi voor je eigen netwerk binnen SV Vrone, maar uiteraard ook met de vele bedrijven die ons sponsoren.

Je zult staan te kijken wat een diversiteit aan bedrijven zich bevinden in ons netwerk. Het werk kan vaak op eigen momenten plaats vinden met een urenbesteding die voor jou past en net als al het andere vrijwilligerswerk geldt ook hier: Vele handen maken licht werk!

Dus meld je aan en pak deze mooie kans op om Vrone te ondersteunen!

Je kunt reageren door een e-mail te sturen naar info@vrone.nl t.a.v. sponsorcommissie. Of bel 06 832 41 688 (Robert Ligthart)