Aanstaande zaterdag: Vrone tegen Koedijk


Zaterdag 6 november is het zover….Vrone 1 tegen SV Koedijk 1. De wedstrijd begint om 19.30 uur, na de wedstrijd bouwt Jeffrey Lind een feestje in de kantine. Hou je van spektakel? Zet deze derby in je agenda en juich onze helden naar de overwinning!

Voor het betreden van alle binnenruimtes dient een Corona Toegangs Bewijs (CTB) op verzoek getoond te worden. Komende zaterdag zal door vrijwilligers van Vrone hierop gecontroleerd worden wanneer je de kantine wilt betreden. Zonder geldig CTB kunnen zij je helaas geen toegang geven tot de kantine.
Wanneer je (nog) niet volledig gevaccineerd of recent hersteld van COVID-19 bent kun je een afspraak maken voor een coronatest via www.testenvoortoegang.nl. De negatieve uitslag van een zelftest of PCR-test geeft geen toegang tot de kantine.

Graag willen we benadrukken dat we slechts het overheidsbeleid uitvoeren. Wanneer een vrijwilliger vraagt om je toegangsbewijs als je in de kantine plaats neemt doen zij dit om het beleid uit te voeren. Wanneer Vrone dit namelijk niet doet bestaat de kans dat we een (hoge) boete krijgen of de kantine zelfs gesloten wordt. We vertrouwen dan ook op ieders medewerking!

Het bestuur van SV Vrone