Mendaly de Kok start Hoofd opleidingen C bij de KNVB


Met trots wil ik iedereen laten weten dat Mendaly de Kok gaat starten met de Cursus tot Hoofd Opleiding C bij de KNVB. Mendaly heeft jarenlange ervaring als speelster en trainer/coach op het veld en in de zaal. Zij heeft in verschillende jeugdteams gespeeld van de KNVB, heeft al verschillende opleidingen gedaan bij de KNVB en is ook in dienst geweest van de KNVB als Assistent Bondscoach van het dames senioren zaalvoetbalteam.

De laatste jaren is Mendaly te vinden op de velden van Vrone, als moeder van Emelie (MO12), als trainer van de MO12 en sinds 1 januari ook als co├Ârdinator van alle meidenteams bij Vrone. Samen met de andere TC leden houdt zij zich bezig met het jeugdvoetbal beleid bij Vrone.

Mendaly gaat 22 september starten met de opleiding.

Het opleiden van spelers van de jongste jeugd tot en met de laatste stap naar de senioren is een prachtig proces om te volgen. Naast het opleiden van spelers levert de Hoofd Opleiding (HO) ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de trainers, coaches en de ondersteunende staf binnen onze vereniging. Dit is de schitterende en veelzijdige context waarbinnen een hoofd opleiding mag werken! In deze rol zullen jullie Mendaly het komende jaar ontmoeten en zal zij het geleerde ook in de praktijk gaan brengen.

Wij wensen Mendaly veel succes met de opleiding.

Tijs Roeland