Voetbalschool bij Vrone


Beste allemaal,

Wij zijn Misha Engel en Jurre van Lingen en wij zijn gestart met een acht wekelijkse voetbalschool op het complex van SV Vrone. Voor de aankomende 4 zondagen zijn er nog plekken vrij gekomen om bij ons te trainen!

Tot nu toe gedaan:

In de afgelopen 4 trainingen hebben we verschillende oefenvormen gedaan, met telkens een gezamenlijke warming-up in het teken van loopscholing en dribbelvormen. Daarna hebben we de groepen gesplitst op leeftijd/niveau en hebben we verschillende vormen gedaan van een 1 tegen 1 tot aan een 4 tegen 4. Iedere training sloten we af met een partijspel. De laatste training hebben we een gemixt toernooi gedaan en afgesloten met een penaltybokaal. Ook is er een training een jeugdspeler van AZ langs geweest. Wil jij dit ook mee maken? Schrijf je dan snel in!!

Voorstelronde:

Misha Engel: Mijn naam is Misha Engel, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Broek op Langedijk. Ik speel momenteel bij Jong AZ en doorloop sinds mijn twaalfde de AZ jeugdopleiding. Ik ben verdediger van beroep, hopelijk zie ik jullie snel en kan ik jullie wat extra bij brengen.

Jurre van Lingen: Mijn naam is Jurre van Lingen, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Alkmaar. Momenteel speel ik op het veld bij de selectie van CSV BOL en in de zaal bij Vrone 1. Ik heb vroeger zelf ook op het veld bij Vrone gespeeld. Ik heb sinds 2 jaar mijn TC3(trainersdiploma), dus ik hoop jullie leuke/uitdagende trainingen te geven.

Voor wie:

Ben jij wel of geen Vrone lid, zit je wel in de selectie teams of niet, heb je ervaring met voetbal of nog nooit gevoetbald, ben jij een meisje of jongen, geen probleem allemaal iedereen is welkom bij ons.

Prijzen/tijden:

Voor de aankomende 4 zondagen is de prijs 50 euro PP voor 4 trainingen. Het gaat om de volgende zondagen. 28 november, 5 december, 12 december en 19 december. De trainingen duren van 10:00 tot 11:30 uur.

Aanmelden:

Via ons e-mail adres/telefoonnummer kunt u zich opgeven. Graag bij de mail/appje vermelden naam, club/team. Aanmelden of verdere vragen kan via jurrevanlingen@gmail.com of door een berichtje te sturen naar 06-83250029

Hopelijk tot snel!!!