Week van de scheidsrechter


De week van 25 september t/m 3 oktober is het “De week van de scheidsrechter”! Uiteraard waarderen we de scheidsrechter iedere wedstrijd, maar toon deze waardering komende week nog iets meer in je wedstrijd!

Tijdens deze week wordt ook de campagne “Collega’s gezocht” gestart.
In Nederland zijn er meer 28.000 scheidsrechters actief bij de amateurverengingen en in het betaald voetbal. Dat klinkt veel, maar helaas loopt dat aantal – door een zwaar coronajaar – snel terug. En dat is jammer omdat het ten koste gaat van het spelplezier van meer dan 1 miljoen voetballers. De KNVB, ondersteund door ARAG als supporter van FairPlay, lanceert dan ook deze campagne om meer scheidsrechters te werven. De opnames voor onderstaand filmpje zijn gedeeltelijk bij Vrone gemaakt. Welke scheidsrechter herken jij?

Word scheidsrechter bij Vrone!
Helaas hebben we bij Vrone ook een tekort aan scheidsrechters bij zowel de jeugd als senioren. Lijkt het je leuk om eens een wedstrijd te fluiten en hiermee de vereniging te helpen? Geef je dan snel op bij onze scheidsrechterscoördinator Jelle van Hamersveld via vronescheidsrechters@gmail.com. Bij je eerste wedstrijden wordt je begeleid door iemand van de scheidsrechterscommissie. Opleiding, materialen en scheidsrechtersshirt krijg je van Vrone. Daarnaast krijg je voor iedere gefloten wedstrijd twee consumptiebonnen die je kunt besteden in de kantine.