Activiteiten voor de jeugd komende weken


Beste spelers, coaches en voetbalouders

Helaas zijn de voetbalcompetities voorlopig stilgelegd. Dat betekent echter niet dat de jeugd op zaterdag niet meer op het veld mag voetballen. Komende weken zal er op zaterdag de mogelijkheid worden geboden om onderlinge oefenwedstrijden of een mistoernooi te spelen. Tevens is het ook gewoon mogelijk om te gaan trainen met je team.

Het volledige schema voor de zaterdag kun je vinden via deze link. Er is geprobeerd om de diverse leeftijden zoveel mogelijk gelijktijdig in te delen zodat er ruimte is om oefenwedstrijden te spelen of een mixtoernooi te organiseren met spelers van de verschillende teams. Advies aan de begeleiders van de juniorenteams om dit onderling met elkaar af te stemmen.
Bij (gedeeltelijke) afkeuring van de velden wordt dit uiterlijk zaterdag om 08:30 uur gecommuniceerd binnen de appgroepen.

Helaas zijn de trainingsmaterialen en doelen schaars. Blijf dan ook met elkaar in overleg over het gebruik van deze materialen zodat ieder team hier op basis van beschikbaarheid gebruik van kan maken. Een klein doeltje voor een partijspel kan je wellicht ook eens uitzetten met pionnen.

Vinkenlaan 2e ingang op maandag, woensdag en zaterdag
Vanaf maandag 19 oktober zal de ingang aan de Vinkenlaan geopend zijn op maandag, woensdag en zaterdag wanneer er activiteiten plaats vinden. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat het erg druk was aan de ingang van de Boeterslaan en dat hierdoor de 1,5 meter afstand moeilijk gehandhaafd kon worden. Door beide ingangen te gebruiken hopen we deze drukte meer te kunnen spreiden. Graag wel onderstaande in acht nemen:

  • Fietsen altijd alleen in de rekken plaatsen, dus niet tegen het hek op de Boeterslaan
  • Kom je op de fiets via ingang Vinkenlaan? Zet je fiets dan in de fietsenrekken tegenover De Geist.
  • Wanneer u uw kind naar de training brengt met de auto graag deze eerst in een parkeervak zetten voordat u uw kind laat uitstappen en eventueel naar de ingang van het complex brengt.

We willen iedereen er nogmaals op attenderen dat er de komende weken géén ouders op het complex mogen. Voor de jongere jeugdteams zal er een trainer of begeleider bij het hek staan voor aanvang van de activiteit om de kinderen op te vangen. Na afloop van de activiteit worden de kinderen weer begeleid naar het hek van de Vinkenlaan of Boeterslaan (afhankelijk waar ze zijn afgezet).

Neem bij vragen contact op met de begeleider of trainer van je team of de technisch coördinator van de leeftijdsgroep:

JO14 t/m JO18
Ronald van der Mijl
JO8 t/m JO13
John Ton
Meidentems
Kris de Graaf
Kabouters & JO7
Marijke Strijbis

Contactgegevens vind je onder ‘Contact’ op de site.