Dringende oproep. Scheidsrechters gezocht!


Bij SV Vrone zijn we heel blij met een kleine groep vrijwilligers die zich elke zaterdag inzetten om de wedstrijd bij de jeugd als scheidsrechter te begeleiden. Dit zijn niet alleen volwassen scheidsrechters, ook jeugdleden uit diverse elftallen zetten zich belangeloos in. Het huidige aantal is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag te fluiten. In de praktijk blijken we telkens weer een uitdaging te hebben. De groep ‘vaste’ scheidsrechters is namelijk niet oneindig flexibel inzetbaar.

Oproep: Wie komt onze groep scheidsrechters versterken?
De groep ‘vaste’ scheidsrechters laat zich graag versterken. We doen daarom een dringend verzoek aan ouders, opa’s ooms en spelers om zich op te geven als scheidsrechter. Je kunt al scheidsrechter worden vanaf 12 jaar. Meld je aan! De scheidsrechterscommissiestaat voor je klaar om je op te vangen, samen met de technische commissie. 

Uitleg: Als team zelf de scheidsrechter regelen
Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters is een intensief, dynamische en voor velen een onzichtbaar proces. Achter de schermen is de scheidsrechterscommissie door de weeks hard bezig om scheidsrechters aan te stellen. Tot nu toe lukt het met veel kunst en vliegwerk nog steeds om de wedstijden op zaterdag te bemannen. Echter het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken. De consequenties zijn dan dat we helaas bij bepaalde wedstijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dat zullen betreffende teams een verzoek krijgen om zelf een scheidsrechter te regelen. Dit bericht zal dan naar de begeleiding van het betreffende team verstuurd. Teams die wel regulier scheidsrechters leveren voor andere jeugdwedstrijden zullen dan voorrang krijgen bij het aanwijzen van een scheidsrechter voor hun eigen wedstrijd. We hopen dat hier niet zover zal komen. 

Heb jij interesse of vragen, neem dan a.u.b. contact op met de scheidsrechterscoördinator,  Jelle van Hamersveld via vronescheidsrechters@gmail.comof 06-11726212.