Extra jeugdtrainingen op zondagen in oktober


Na het succes vna de vorige najaarsclinic en zaalclinic zijn we weer terug!

Mijn naam is Jurre van Lingen, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Alkmaar. Momenteel ben ik werkzaam in de kinderopvang bij Allente. Daarnaast voetbal ik bij CSV Bol 1 en speel ik in de zaal bij SV Vrone 1. Ook ben ik in het bezit van het trainersdiploma TC3, en mijn doel is om jullie verder te kunnen helpen met ontwikkelen in het voetbal.

Ik doe dit samen met behulp van Misha Engel, 19 jaar en zit sinds zijn 12e in de jeugdopleiding van AZ. Hij speelt nu in de verdediging bij Jong AZ.

Voor wie:

Ben jij wel of geen Vrone lid, zit je wel in een selectie team of niet, heb je ervaring met voetbal of nog nooit gevoetbald, ben jij een meisje of jongen, geen probleem, iedereen is welkom bij ons. Leeftijden tussen de 6-12 jaar, bespreekbaar mocht het anders zijn!

Prijzen/tijden:

De data’s van de trainingen zijn zondag 9, 16, 23 en 30 oktober. De trainingen duren van 10:00 uur tot 11:30 uur. Voor een prijs van €50,- pp, waarin 4x 1,5 uur trainen in zit, prijzen van AZ te winnen zijn en een certificaat van deelname na afloop.

Aanmelden:

Graag bij de mail/app vermelden: naam, club/team en leeftijd. Aanmelden of verdere vragen kan via jurrevanlingen@gmail.com of door een berichtje te sturen naar 06-83250029.

Hopelijk tot snel!