Fijne feestdagen!


En weer is een coronajaar voorbij gevlogen! De aftrap van 2021 ging niet zoals gebruikelijk met een nieuwjaarswedstrijd en receptie. Ook 2022 zal niet als vanouds afgetrapt worden helaas.
De rode draad in 2021 was toch wel de ontwikkelingen van het nieuwe complex. Er is veel gezegd en gesproken met de gemeente en onze buren en het gaat de goede kant op. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar nog meer stappen zetten.
Onze velden kregen wat te verduren met sneeuw in februari en een tropische regenbui in juni.
Vaccinatie kwam opgang en de zomer zag er bijna normaal uit. Hierdoor kon er in september eindelijk weer een normale competitie gestart worden en kwam de beleving bij onze mooie club weer terug. Dit uitte zich in augustus: het seizoen werd begonnen met een barbecue voor vrijwilligers en spelers. De Zuurkoolcup was wederom afgelast maar we richten ons nu op 2022.
De derby Vrone- Koedijk zorgde weer voor een bomvolle kantine. Sinterklaas kwam net op tijd langs voor onze allerkleinste maar helaas ligt de voetbal wederom stil en is de lockdown een feit. Laten we hopen dat de competitie normaal wordt uitgespeeld!

Corona blijft nog wel een tijdje onder ons en met zijn allen moeten we er het beste van maken. Dit gaat ons ook lukken want het is ons sinds het begin van de pandemie steeds gelukt. Met dank aan alle vrijwilligers die Vrone in het hart heeft en enorm veel flexibiliteit en inzet heeft getoond het afgelopen jaar. Daarom voor iedereen fijne feestdagen en een sportief 2022!

Bestuur S.V. Vrone