Gewijzigd trainingsschema vanaf 9 januari


Het voetbalseizoen is alweer halverwege. Er wordt lekker gevoetbald en getraind. Desondanks hebben we ook zorgen over de staat van de velden en de afgelastingen van wedstrijden en trainingen. En komende periode is het nog koud en nat en herstellen de velden niet. In de toekomst zullen we hier waarschijnlijk grotendeels van verlost van zijn, al weten we nog niet wanneer. Op dit moment is de actuele situatie echter niet best.

De velden zijn in slechte staat. Er wordt intensief op getraind, mede ook omdat het A-veld ontlast wordt. Met de huidige intensiteit gaan we maart niet redden, helaas.

Het Bestuur en de TC hebben daarom besloten om het trainingsschema in ieder geval t/m de voorjaarsvakantie 2023 aan te passen. Dit betekent concreet dat de frequentie en duur aangepast zullen worden. Hierdoor kunnen alle teams toch nog op 75% van hun trainingstijd uitkomen, namelijk 1 x per week 1,5 uur. De volgende selectieteams blijven 2x per week 1 uur trainen: JO13-1, JO14-1, JO15-1, JO18-1 en seniorenselectie.

We zullen jullie z.s.m. informeren over het continueren van de techniektrainingen op vrijdag.

Er is een aangepast schema opgesteld dat ingaat op maandag 9 januari a.s.

We hebben getracht de aanvangstijd van de trainingen zo min mogelijk te wijzigen. Toch is dat niet voor elk team en/of leeftijdscategorie mogelijk gebleken. We willen iedereen dan ook vragen om het schema even te bekijken zodat je weet op welk tijdstip je kunt trainen.

Dit schema geldt in principe t/m zondag 5 maart. Mochten de velden door slechte weersomstandigheden echter nog steeds in slechte staat verkeren kunnen we besluiten dit schema langer aan te houden.

Bekijk het trainingsschema >>

We hopen op een ieders begrip voor dit lastige besluit wat we hebben moeten nemen.

Namens TC en Bestuur,

Jelle van Hamersveld en Ronald Visser