Heerlijke afsluiter eerste seizoenshelft 


De winterstop bij Vrone is deze week officieel ingegaan, maar officieus werd de eerste seizoenshelft zaterdag 10 december al afgesloten. En hoe! Met het winterkampioenschap van Vrone 1 op een ijskoud veld en aansluitend een knalfeest in de warme kantine.  

Op de Vrone-velden schommelde de temperatuur zaterdag 10 december rond het vriespunt. De selectiespelers voelden dit nauwelijks, want zij konden voor het eerst warmlopen in de gloednieuwe inloopshirts gesponsord door Cafe Castel.

Vrone 1 boog hierdoor een 0-1 achterstand in de slotfase om tot 2-1 overwinning. Hiermee gaat ons vlaggenschip na 10 wedstrijden overtuigend als winterkampioen de feestdagen in, met een voorsprong van 6 punten op Sporting Andijk. Vrone 2 hield hoogvlieger DZS 2 knap op 0-0 en beëindigde de najaarscompetitie in de 2e klasse A met een verdienstelijke 6e plaats.

Feest met dj en saté 

Veel Vrone-supporters volgden de wedstrijd van Vrone 1 vanuit de verwarmde kantine. Op het grote scherm pakten ze ook de spectaculaire WK-kwartfinale mee tussen Portugal en Marokko. Na de last-minute overwinning van de zwartgroene brigade van Willem Zeijlmans begaven ook de spelers, stafleden en ‘buiten-supporters’ zich naar de kantine. Mede dankzij de saté van de barbecue (overheerlijk, van slagerij Jilles Kramer!) én de feestelijke dj-deuntjes werd de eerste seizoenshelft op zeer geslaagde wijze afgesloten.

Op naar mooie feestdagen en een nog mooiere tweede seizoenshelft!

Enkele foto’s gemaakt door Marco Wijnstekers met bijschrift:
Foto 1: Allemaal op de foto in de fonkelnieuwe inloopshirts.
Foto 2: Sponsor Cafe Castel mag een ingelijst shirt mee naar huis.
Foto 3: Tijdens de wedstrijd moet Vrone hard aan de bak.
Foto 4: Pas in de slotfase slepen de mannen met dit schot de overwinning binnen.
Foto 5: Juichen!
Foto 6: De eindstand van 2-1 prijkt op het scorebord.
Foto 7: Dat betekent blije gezichten na afloop.