Nieuwe kledingleverancier veldvoetbal S.V. Vrone


Dit seizoen loopt onze overeenkomst met Helder Teamsports na 4 jaar samenwerken af. Een werkgroep heeft zich afgelopen maanden gebogen over de koers die we hierna willen varen. We hebben op basis van een wensenlijst diverse leveranciers, incl. Helder Teamsports, gevraagd om een passende aanbieding te doen. We hebben vooral gelet of de aanbieding aansluit op ons model van kledingsponsors, kledingfonds en ook nog eens voldoende flexibiliteit biedt.

Na een intensief traject zijn wij verheugd jullie te kunnen mede delen dat de keuze is gevallen op Badge / Voetbalshop.nl en dat wij een 6-jarige samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Zij hebben het meest passende aanbod gedaan en bieden voor alle leden een goede website en de verwachting is dat zij vanaf de zomer ook een fysieke winkel openen in de binnenstad van Alkmaar. De speciale Vrone-collectie zal worden ingevuld met mooie kleding van Nike, wat met name onder jeugdleden een populair merk is.

De wedstrijdshirts blijven sublimatieshirts van eigen merk, zodat er geen problemen ontstaan met loslatende bedrukking door veelvuldig gebruik en wassen.

Door de overstap kunnen wij vanaf begin van volgend seizoen alle nieuwe trainers een trainingspak in bruikleen aanbieden en daarmee onze uitstraling verbeteren.

Ook ontvangt de selectie van Vrone 1 20st nieuwe Derbystar ballen namens Badge / Voetbalshop.nl.

Al met al zijn wij zeer tevreden met het bereikte resultaat en hopen hiermee voor de komende jaren een solide basis te hebben gelegd voor levering van al onze kleding- en voetbalmaterialen.

Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering willen wij tevens voorstellen om het kledingfonds (momenteel alleen shirtjes) uit te breiden met shorts en de inleg per lid met €5,- te verhogen naar €17,50.

De teams die dan vanaf komend seizoen nieuwe tenues krijgen, zullen ook worden voorzien van shorts.