De laatste wens van Piet Smit


Dat Piet Smit een clubicoon blijft, staat als een paal boven water. Dat zien we alleen al aan al jullie reacties op Facebook, instagram en op het veld. Hartverwarmend is het! 

Aanstaande woensdag is de uitvaart van Piet. Na de dienst in de Regenboogkerk zal Piet nog 1 keer op het Vrone Veld zijn. Dit was een hele grote wens van Piet en dat gaan we natuurlijk met z’n allen zo goed mogelijk inwilligen. Om dit tot een mooi afscheid te maken hebben we drie verzoeken aan jullie allemaal:

  1. Piet vond het fantastisch om op zaterdagochtend de voetballende jeugd te zien. Daarom vragen we de jeugd om woensdag 26 augustus om 1430u in tenue naar Vrone te komen om zo een erehaag te vormen op het Vrone veld naar de plek waar de plechtigheid plaatsvindt. We hopen dat iedereen daar zoveel mogelijk aanwezig zal zijn.
  2. Tijdens de plechtigheid is er ruim gelegenheid om een woordje te doen. En met zo’n lange staat van Vrone dienst kunnen wij ons voorstellen dat er veel herinneringen, wensen voor de familie of prachtige verhalen over Piet zijn. Iedereen die zich daar geroepen toe voelt, mag dit uiteraard doen. 
  3. Om 1430u zal de stoet van de Regenboogkerk naar de Boeterslaan gaan. In samenwerking met de familie hopen we dat iedereen langs deze route een Vrone vlag of de Pancrasservlag wil ophangen.

Laten we Piet een prachtige laatste groen zwarte groet geven!