Willem Zeijlmans nieuwe hoofdtrainer SV Vrone


S.V. Vrone is blij om te melden een meerjarige samenwerking aan te zijn gegaan met Willem Zeijlmans. De 57-jarige Alkmaarder is een oude bekende en heeft 10 jaar geleden ook al meerdere seizoenen de positie van hoofdtrainer bekleed.

Nu weer terug op het oude nest wil Willem zijn carrière als hoofdtrainer afsluiten bij S.V. Vrone en daarbij hebben wij dan ook besproken dat Willem daarna actief zal blijven in een rol binnen ons technisch hart.

Voorzitter Tijs Roeland is blij dat na het vertrek van Interim-trainer Jos Verduin nu weer een volwaardige vervanger is gevonden: “Met Jos Verduin hadden we een perfecte interim-trainer die samen met Jacco Bekker het plezier weer heeft terug gebracht in de groep. De zoektocht naar een nieuwe trainer heeft geresulteerd in deze aankomende samenwerking met Willem en wij zijn blij met de insteek die Willem heeft. Naast ambities met ons vlaggenschip zal Willem ook bouwen aan een toekomstbestendig beleid en samen met Mendaly de Kok – onze hoofd opleiding – fundament bouwen voor ontwikkeling van onze jeugdspelers.”

Ook Willem is blij terug te zijn bij Vrone: “Het voelt goed. Ik wil graag nog een aantal jaren op het veld staan. Ik heb eerder vier mooie jaren gehad bij de club en keer enthousiast terug. We gaan aan de slag met nieuwe plannen, met een jonge en talentvolle groep. Daarnaast met het begeleiden van jonge trainers en technische zaken in de breedte van de club. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Wij wensen Willem en zijn technische staf veel succes de komende tijd.