Voetbalschool bij Vrone


Beste allemaal,

Wij zijn Misha Engel en Jurre van Lingen en wij gaan starten met een 8-wekelijkse voetbalschool op het complex van SV Vrone.

Even voorstellen:

Misha Engel, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Broek op Langedijk. Ik speel momenteel bij Jong AZ en doorloop sinds mijn twaalfde de AZ jeugdopleiding. Ik ben verdediger van beroep. Hopelijk zie ik jullie snel en kan ik jullie wat extra bij brengen.

Jurre van Lingen, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Alkmaar. Momenteel speel ik op het veld bij de selectie van CSV BOL en in de zaal bij Vrone 1. Ik heb vroeger zelf ook op het veld bij Vrone gespeeld. Ik heb sinds 2 jaar mijn TC3 (trainersdiploma), dus ik hoop jullie leuke/uitdagende trainingen aan te kunnen bieden.

Voor wie:

Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wel of geen lid van Vrone? Zit je wel in een selectieteam of niet? Heb je ervaring met voetbal of nog nooit gevoetbald? Ben jij een meisje of jongen? Geen probleem allemaal, iedereen is welkom bij ons.

Uniek:

Er zal weleens een profspeler bij ons komen kijken, ook zullen wij iedere week iets anders gaan trainen binnen het verdedigen of aanvallen en uiteraard staat plezier bij ons bovenaan.

Prijzen/tijdens:

Bij de voetbalschool kunt u kiezen voor een pakket van 4 of 8 trainingen. Iedere training op zondag zal 1,5 uur duren. 4-wekelijkse clinic: 31 oktober tot 21 november, 8-wekelijkse clinic: 31 oktober tot 19 december.

Aanmelden:

Aanmelden of verdere vragen kan via jurrevanlingen@gmail.com of door een berichtje te sturen naar 06-83250029. Vermeld in het bericht de naam van de deelnemer(s), vereniging & team waarin de deelnemer speelt en hoeveel weken je wilt deelnemen (4 of 8 weken).

Voetbalschool:

Pakket voor 4 trainingen = 50 euro
Pakket voor 8 trainingen = 90 euro

 

Hopelijk tot snel!!!

Misha Engel links op de foto & Jurre van Lingen rechts op de foto