De “Vrienden van Vrone” doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne.


Na het geweldige succes van de Rabobank Clubkas Campagne van 2019, waarin de “Vrienden van Vrone” bijna € 1000,00 verdienden, doen we dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Daarom vragen we iedereen die Vrone een warm hart toedraagt om te stemmen op de “Vrienden van Vrone”. Elke stem kan misschien wel € 4,00 opleveren. Daarom even een korte uitleg.

De Rabobank Alkmaar stelt € 225.000,00 beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio. De leden van de Rabobank mogen beslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, door te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Het hebben van een rekening bij de Rabobank is dus niet voldoende om te mogen stemmen. Daarvoor moet je je opgeven als lid. Dit kan eenvoudig via de website van de Rabobank. Het kost niets en het verplicht tot niets. Om dit jaar mee te mogen stemmen moet je vóór 1 april lid zijn. Geeft u dus nu op als lid van de Rabobank, dan kan u straks ook meestemmen. U kunt ons nog meer steunen door buren, familie en kennissen (mits ze lid zijn van de Rabobank) over te halen om hun stem op de “Vrienden van Vrone” uit te brengen. 

In april a.s. krijgen alle leden van de Rabobank een stemkaart met een unieke stemcode. Hiermee mag je vijf stemmen uitbrengen op je favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Als je twee stemmen wilt uitbrengen op de “Vrienden van Vrone”, heb je nog drie stemmen over voor andere clubs die jouw sympathie hebben. 

Zoals u misschien wel weet betalen de “Vrienden van Vrone” jaarlijks € 45,00. Met dit geld steunen wij de hele vereniging Vrone met allerlei donaties, zoals trainingsmaterialen voor de jeugd, meubilair voor de kantine en onlangs nog een AED-apparaat. Mocht u dus geen lid zijn van de Rabobank, dan kunt u de vereniging steunen door lid te worden van de “Vrienden van Vrone”. Uw naam komt dan op het prachtige vriendenbord in de kantine. U kunt zich opgeven bij Loes Quant (tel. 072-564 12 50) of Jan Steltenpool (tel. 072-564 29 08).

De hartelijke groeten van de “Vrienden van Vrone”.