Voetbal.nl wordt nieuwe tool voor de vrijwilligersdiensten


Vanaf dit seizoen werken we met Club.Vrijwilligers vanuit Sportlink in plaats van Inzetrooster. Met dit systeem kunnen we  de organisatie van vrijwilligersdiensten binnen Vrone beter plannen door een directe koppeling aan de ledenadministratie in plaats van het verplaatsen van gegevens naar Inzetrooster.

Het systeem stelt ons ook in staat om de vrijwilligers en vrijwilligerstaken beter in kaart te brengen en ook de verplichte vrijwilligersdiensten beter te beheren en in te delen. Het grootste voordeel voor jou is dat door Club.Vrijwilligers de vrijwilligerstaken zichtbaar worden in de Voetbal.nl-app naast alle wedstrijdinformatie.

We zijn momenteel bezig om de indeling gereed te maken op basis van de wedstrijdindelingen van de KNVB.  De bedoeling is om in de loop van deze week de planning van de diensten rond te hebben voor de eerste drie weekenden en daarna de planning verder bekend te maken.

Wat kun je verwachten over de verplichte diensten per lid van SV Vrone?
De verplichting van de kantinedienst en wedstrijdsecretariaat diensten blijft. De details hierover staan op www.vrone.nl.

Wat is er veranderd ten opzichte van vorige jaar voor de indeling voor deze diensten.

  1. Leden worden toegewezen aan een dienst in plaats van het hele team
    Hierdoor wordt de planning beter werkbaar gemaakt en een is er de invulling van de verplichte diensten door de leden inzichtelijker. We blijven overigens indelen in blokken per team zoals het afgelopen jaar.
     
  2. De toegewezen dienst wordt inzichtelijk in de app voetbal.nl ipv inzetrooster
    Op deze manier kunnen leden zowel de voetbalwedstrijden als de vrijwilligersdiensten in de meestgebruikte voetbal-app vinden. De bevestiging van de diensten en herinnering hieraan per e-mail blijft.
    Dus als je de voetbal.nl app nog niet hebt is het advies deze te downloaden.